Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح اتصال سرداب‌های‌ حرم مطهر حسینی که تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت داشته است، در ایام اربعین سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، طرح اتصال سرداب‌های‌ حرم مطهر حسینی با مسئولیت محوری مهندسان عراقی و مشارکت متخصصان ستاد بازسازی عتبات با هدف توسعه فضای زیارتی در طبقه منفی یک حرم سیدالشهدا (ع) در حال اجرا است، تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت داشته است و پیش‌بینی می‌شود در ایام اربعین سال آینده به اتمام رسیده و به روی زائران باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح توسعه زیر سطحی شامل چهار سرداب است که مساحت کلی آن بیش از چهار هزار متر مربع است. هدف آستان قدس حسینی از ساخت این سرداب‌ها، افزایش ظرفیت پذیرش زائران به ویژه در ایام زیارت‌های میلیونی است.

این چهار صحن در زیرزمین حرم مطهر حسینی به نام‌های سرداب ‌القبله، سرداب رأس الشریف، سرداب الحجه و سرداب شهدا در قالب پروژه توسعه حرم مطهر حسینی در پنج متری عمق زمین زیر صحن داخلی حرم به مساحت به همت شرکت مهندسی «ارض‌القدس» عراقی احداث شده است. عملیات فنی و بسیار پیچیده‌ اتصال این سرداب‌ها به ستاد بازسازی عتبات واگذار شده است.

در این پروژه‌‌ها دهانه‌ بین سرداب‌ها به طول ۶.۵ و عرض ۱۲ متر به دلیل قرار گرفتن ستون‌ها و انتقال بخشی از بار صحن داخلی حرم مطهر به زمین، مسدود مانده بود.در حال حاضر پروژه اتصال سرداب القبله با یک هزار و ۸۰۰ متر مربع به سرداب شهدا به مساحت یک هزار و ۲۰۰ متر مربع به همت خادمان ستاد بازسازی عتبات در حال انجام است که با پایان آن، کار اتصال سرداب‌ها نیز خاتمه یافته و فضای چهار هزار متری حرم مطهر برای استفاده زائران آماده می‌شود.

در این طرح توسعه‌ای بخش‌هایی از ضریح قدیمی حرم مطهر در سرداب الحجه و قسمت شمالی حرم در مجاورت مضجع شریف نصب شده است.

 ستاد بازسازی عتبات عالیات با همت خیران، فاز نخست طرح توسعه حرم امام حسین (علیه السلام) مزین به نام صحن حضرت زینب (س) را نیز در دست اجرا دارد. هموطنان علاقه‌مند به مشارکت در فیض توسعه حرم مطهر حسینی می‌توانند به تارنمای ستاد بازسازی عتبات عالیات به نشانی www.atabat.org مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی حرم سیدالشهدا ستاد بازسازی اربعین ستاد بازسازی عتبات اتصال سرداب ها حرم مطهر حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام در قم
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد